Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΘΗΜΑ (ΜΕΡΟΣ Β)

 ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ! Το 2017 μπήκε  με χιόνια και παγωνιά! Ασορτί με το κλίμα και η καινούργια τομεάρχης Παιδείας του κόμματος που περιμένει στην ουρά να κυβερνήσει να μας σώσει, να μας μεταρρυθμίσει και πάει λέγοντας. Μπορεί να είναι και υπουργός παιδείας αύριο!
  Γιατί ασορτί; Μας πάγωσε! Καθηγητές και δάσκαλοι φαντάσματα! Έτσι είπε μαζί με μια ομάδα
εκλεκτών που την περιτριγύριζαν! Παγωνιά έτσι λέμε και για τ' ανέκδοτα!  Γιατί αυτό σαν ανέκδοτο μόνο μπορώ να το πάρω εγώ που από κάπως  μακριά παρακολουθώ τα πράγματα.
Όχι ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα. Υπάρχουν!

  • Είναι οι 20000 εκπαιδευτικοί που από το 2014 οι υπουργοί (ναι και ο Α. Λοβέρδος)  λένε ότι χρειάζονται για να λειτουργήσουν τα σχολεία! Άφαντοι!
  • Είναι οι αναπληρωτές που τους αντικαθιστούν κι εμφανίζονται  (;) από δύο τρεις ώρες σε κάθε σχολείο αφού μετακινούνται σε δύο τρία ή και παραπάνω σχολεία. Κανένας δεν τους βλέπει! Οι γονείς τους περιμένουν στην πόρτα του σχολείου μπας και τους προλάβουν και ρωτήσουν αλλά μάταια! Ίσως και οι διευθυντές να μην τους γνωρίζουν καλά καλά!
  • Είναι οι ωρομίσθιοι! Φαντάσματα συμπλήρωμα, για λίγες ώρες. 
  • Είναι και κάποιοι μόνιμοι φαντάσματα. Στην ίδια μοίρα με τους αναπληρωτές κι αυτοί.
  • Είναι και κάποιοι που εργάζονται στα κομματικά γραφεία των βουλευτών και των υπουργών! Αυτοί κι αν είναι φαντάσματα! Δεν τους έχει δει κανένας μέρα σε σχολείο!

      Γι' αυτά τα φαντάσματα θα μας πείτε τίποτα ή θα συνεχίσετε να μας παραμυθιάζεται ή να νομίζετε ότι μας παραμυθιάζεται με τις βαρύγδουπες δηλώσεις και καλοστημένες συνεντεύξεις;
Μάλλον θα συνεχίσετε το παραμύθι.
                             Γι αυτό παγώνουμε ακόμα και με τα ανέκδοτά σας σαν το προηγούμενο...

Όσο για τα φαντάσματα της κυρίας εν αναμονή υπουργού; Μια απάντηση εδώ. Δείχνει, μεταξύ των άλλων και ποιοι ενοχλήθηκαν περισσότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε! Καλός είναι ο διάλογος ....